El løsninger til private

Kundetilfredshed

Vi ønsker, at vores kunder skal få løst deres opgaver hurtigt, enkelt og til den aftalte pris.
Derfor kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du står med lige nu.
Vi sætter stor ære i at komme til tiden og aflevere et pænt stykke arbejde.
Når vi går hjem er der pænt ryddet op, også selvom vi skal arbejde videre dagen efter.

Skal du have nyt køkken?

Nyt køkken betyder ikke kun nye flotte køkkenelementer fra Invita, HTH, Svane, JKE, Lifa fx Jacob Jensen design, IKEA, Kvik, Vordingborg eller andre producenter. Det betyder også installation af nye hårdehvidevarer, flytning eller etablering af nye kontakter, opsætning af lamper og nyt ledningstræk. Vi løser alle disse opgaver hurtigt og enkelt.

Badeværelse

Skal badeværelset renoveres helt eller delvist? Måske skal du have lagt el-gulvvarme, opsat håndklædetørrer, nye lamper eller et nyt toiletskab med indbygget lys. Ring så kommer vi og løser opgaven og sikrer, at alt er sikkert og efter reglerne.

Trygt med lys om aftenen

Mange tænder lyset udenfor allerede om morgenen eller om eftermiddagen, da de føler sig trygge med lys udenfor, når de kommer hjem efter mørkets frembrud. Det koster mange penge i el og er ikke til gavn for miljøet!
Vi kan rådgive dig om opsætning af føler, så der altid er lys, når du kommer hjem.

Tyverialarm

Vi kan installere din tyverialarm for dig. Hurtigt og enkelt. Synes du det er svært at beslutte, hvilken løsning du ønsker, rådgiver vi dig gerne ud fra dine behov.

Garanti på arbejdet

Vi giver garanti på vores arbejde, så skulle der, på trods af alt, være noget galt, kommer vi hurtigt igen og udbedrer problemerne. Vi er medlem af TEKNIQ / ELFO.

Akutte problemer

Man kan ikke planlægge alt. Måske har du pludselig behov for en elektriker. Så ring til os, så finder vi hurtigt en løsning.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt alle ugens dage. Ring på vores hovednummer, så oplyser vi nummeret til vagttelefonen.

Share This